صفحه اصلی / آشپزی / منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

سوپ ورمیشل و زرشک پلو با مرغ و شله زرد منوی غذایی مجلسی خوشمزه ای هستند و شما می توانید این ست غذایی را برای مجالس افطاری ماه مبارک رمضان بپزید و از طعم بی نظیر این غذاها و خوراکی ها نهایت لذت را ببرید.

پخت افطاری مجلسی برای آخر هفته

انتخاب ست غذایی برای افطاری کار نسبتا دشواری است و اغلب کدبانوها برای تهیه پیش غذا و غذا و دسری مناسب دچار مشکل می شوند و اگر شما نیز از این دسته از افراد هستید بهتر است از مطالب پیشنهاد آشپزی کمک بگیرید و منوی غذایی بی نظیری را تهیه کنید و مهمان هایتان را سوپرایز نمایید.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

دستور تهیه سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل از انواع پیش غذاهای خوشمزه است و شما می توانید این سوپ خوش طعم را در منزل به راحتی بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

مواد لازم 

  • سینه مرغ : یک عدد
  • گشنیز : ۳۰ گرم
  • جعفری : ۳۰ گرم
  • گوجه فرنگی متوسط : دو عدد
  • بوته ماکارونی ورمیشل : دو تا سه عدد
  • رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن مایع : به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ ورمیشل 

ابتدا درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و گوشت مرغ را به همراه پیاز و ادویه و دو قاشق غذاخوری روغن مایع درون قابلمه بریزید سپس گوشت مرغ را بپزید و آن را از درون قابلمه بیرون آورید و خرد نمایید. در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ ورمیشل سبزیجات را هم خرد کنید سپس سیب زمینی و هویج و جعفری و گوجه فرنگی و گشنیز و رب گوجه فرنگی را به همراه ۵۰۰ میلی لیتر درون آب بریزید و مرغ خرد شده را به مواد سوپ بیفزایید و اجازه دهید سوپ به مدت نیم ساعت پخته شود و بعد از مدت ذکر شده پاستا ورمیشل را به سوپ بیفزایید.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

اجازه دهید تا سوپ به مدت ۱۰ دقیقه دیگر نیز پخته شود و جا بیفتد.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

سوپ پخته شده را درون ظرفی مناسب بریزید و آن را به کمک روش های تزیین سوپ مجلسی به زیبایی تزیین نمایید.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

دستور تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ از انواع غذاهای مجلسی معروف است و شما می توانید این غذا را برای مراسم افظار و نذری خود بپزید و پذیرایی باشکوهی را از مهمان هایتان داشته باشید.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

مواد لازم 

  • برنج : ۴ پیمانه
  • مرغ : ۴ تکه
  • پیاز : یک عدد
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • سیر : دو حبه
  • رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
  • زعفران دمکرده : ۴ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
  • زرشک : یک پیمانه
  • شکر : دو قاشق غذاخوری
  • خلال پسته : ۱۰۰ گرم
  • کره : ۵۰ گرم
  • زعفران دمکرده : به مقدار لازم

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در منزل 

برای پخت زرشک پلو با مرغ ابتدا تکه های مرغ را به خوبی بشویید سپس به همه قسمت مرغ نمک بزنید و قابلمه ای مناسب را تهیه کنید و مرغ ها را درون قابلمه سرخ کنید سپس مرغ های سرخ شده را درون بشقاب قرار دهید و سیر و پیاز را هم به صورت نگینی خرد کنید و درون قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه به روغن بیفزایید و رب گوجه فرنگی و آبلیمو و نمک را به پیاز بیفزایید و مواد را به مدت چند دقیقه تفت دهید و سس را از درون قابلمه بیرون آورید.
در مرحله بعدی طرز تهیه زرشک پلو با مرغ سس را از درون قابلمه بیرون آورید و مرغ ها را درون قابلمه بچینید و سس را روی آن ها بریزید سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به مرغ بیفزایید و اجازه دهید تا سس به دمای جوش برسد و شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ ها به صورت کامل پخته شوند و مقداری سس در قابلمه بماند و مقداری زعفران دمکرده نیز روی مرغ ها بریزید و بعد از گذشت ۵ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

در این مرحله از طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برنج را به مرحله آبکشی برسانید.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماهمنوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

زرشک ها را به مدت نیم ساعت خیس کنید سپس زرشک ها را درون آبکش بریزید و آن ها را با مقداری شکر و کره تفت دهید و بعد از اینکه زرشک ها سرخ شدند یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده به آن ها بیفزایید و بعد از کمی تفت دادن زرشک آن را از روی حرارت گاز بردارید.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

۵ قاشق برنج به زرشک ها بیفزایید سپس به مخلوط زرشک و زعفران مغز پسته را اضافه کنید و برنج سفید را درون دیس بکشید و آن را به همراه برنج زعفرانی و مرغ تزیین نمایید.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماهمنوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

دستور تهیه شله زرد مجلسی

شله زرد از انواع دسرهای مجلسی و پرطرفدار برای افطار ماه مبارک رمضان است و شما می توانید این نوع دسر را به راحتی در منزل بپزید.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

مواد لازم

  • برنج : ۵۰۰ گرم
  • شکر : یک کیلو گرم
  • آب : ۱۸ پیمانه
  • زعفران : ۴ قاشق غذاخوری
  • کره آب شده : ۱/۴ پیمانه
  • گلاب : نصف پیمانه
  • خلال بادام : ۲۰۰ گرم
  • دارچین : به میزان لازم
  • خلال پسته : به میزان لازم

طرز تهیه شله زرد مجلسی 

برای پخت شله زرد ابتدا برنج را از شب قبل به همراه ۱۸ پیمانه آب خیس نمایید سپس برنج را به همراه مقدار آبی که خیس کرده اید روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا برنج بپزد و بعد از اینکه برنج شروع به له شدن کرد شکر را به آن اضافه کنید.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

اجازه دهید شله زرد بپزید.

منوی ایده آل برای افطاری مجلسی، آشپزی آخر هفته ۲ خرداد ماه

در مرحله بعدی طرز تهیه شله زرد مجلسی بعد از اینکه شکر به خوبی حل شد ۴ قاشق زعفران را به همراه ۱/۴ آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید سپس زعفران را به شله زرد بیفزایید و هم بزنید و اجازه دهید تا شله زرد روی حرارت ملایم شعله گاز به خوبی پخته شود.

در این مطلب پیشنهاد آشپزی آخر هفته با منوی مجلسی را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار دادیم که امیدواریم از تهیه این منوی بی نظیر نهایت لذت را ببرید.

منبع : آرگا

برچسب :


منبع

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *