صفحه اصلی / آشپزی / طرز تهیه سالاد باقلا و چند نکته کلیدی در تهیه آن

طرز تهیه سالاد باقلا و چند نکته کلیدی در تهیه آن

اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که به سلامتی تان اهمیت زیادی می دهید و همیشه وزن تان را کنترل می کنید بهتر است برای وعده شام غذایی سبک نظیر سالاد و سوپ و … را میل کنید. سالاد باقلا از انواع سالادهای خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع سالاد را در منزل به راحتی تهیه کنید. در طرز تهیه سالاد باقلا از روغن زیتون و باقلای ریز و گوجه فرنگی و سیر و پنیر فتا و شوید تازه و زیتون ساده و فلفل و نمک و شوید تازه استفاده می شود.

سالاد سیب زمینی و سالاد لوبیا و سالاد باقلا و سالاد حبوبات از انواع روش ها برای تهیه سالاد می باشند و اگر شما تمایل دارید در تهیه سالادهای خانگی تنوع ایجاد کنید بهتر است از این دستورات ساده و بی نظیر استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد باقلا و چند نکته کلیدی در تهیه آن

مواد لازم

  • باقلای ریز و پوست کنده شده : ۹۰۰ گرم
  • روغن زیتون : چهار قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی در ۴ قسمت ریز شده : ۱۷۵ گرم
  • سیر رنده شده : چهار حبه
  • پنیر فتا خرد شده : ۱۱۵ گرم
  • شوید تازه و خرد شده : سه قاشق سوپخوری
  • زیتون ساده : ۱۲ عدد
  • فلفل و نمک : به مقدار لازم
  • شوید تازه و خرد شده : به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد باقلا در منزل

برای تهیه این نوع سالاد ابتدا باقلا را درون قابلمه بریزید سپس مقداری آب و نمک به آن بیفزایید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا باقلا پخته شود سپس آن را درون سبدی بریزید و در مکانی مناسب قرار دهید.

درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار دهید و سیر و گوجه فرنگی را به باقلا اضافه کنید و مواد را سرخ کنید تا تغییر رنگ پیدا کنند. پنیر خرد شده را به مخلوط مواد سالاد بیفزایید و به مدت یک دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.

طرز تهیه سالاد باقلا و چند نکته کلیدی در تهیه آن

درون ظرفی مناسب باقلا و مخلوط گوجه فرنگی و شوید و زیتون را بریزید و مواد را هم بزنید سپس فلفل و نمک را به مواد سالاد بیفزایید و مواد را دوباره هم بزنید تا طعم آن ها به خورد یکدیگر برود و در آخر نیز سالاد را به کمک مقداری شوید تازه تزیین نمایید این سالاد خوشمزه را می توانید به همراه نان یا به تنهایی سرو کنید.

طرز تهیه سالاد باقلا و چند نکته کلیدی در تهیه آن

نکات طلایی برای تهیه سالاد باقلا

۱. برای اینکه سالاد طعمی بی نظیر داشته باشد بهتر است مقداری آبلیمو به آن بیفزایید.

۲. در دستور تهیه سالاد باقلا از پنیر فتا استفاده می شود و با توجه به اینکه پنیر فتا شور است بنابراین بهتر است ابتدا سالاد را بچشید و در صورتی که نیاز بود به آن مقداری نمک اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد باقلا و چند نکته کلیدی در تهیه آن

در این مطلب با دستور تهیه سالاد باقلا در خدمت شما عزیزان بودیم که امیدواریم با توجه به نکات و مراحل ذکر شده بتوانید این نوع سالاد را به راحتی در منزل تهیه نمایید.

منبع : آرگا


منبع

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر لذیذ و فوق العاده

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر لذیذ و فوق العاده

سیب زمینی شکم پُر یا توپر را می توانید با هر نوع مواد دلخواهی تهیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *