صفحه اصلی / آشپزی / طرز تهیه بستنی موزی با طعم عالی و فوت و فن های درست کردن آن

طرز تهیه بستنی موزی با طعم عالی و فوت و فن های درست کردن آن

بستنی از انواع دسرهای محبوب تابستانه به شمار می رود و شما می توانید بستنی را در انواع طعم های مختلف در منزل تهیه کنید. بستنی موزی یکی از انواع طعم های پرطرفدار بستنی است و در دستور تهیه این نوع بستنی از زرده تخم مرغ و موز و شیر و شکر و وانیل و خامه فرم گرفته استفاده می شود.

بستنی وانیلی و بستنی زعفرانی و کیم بستنی و بستنی موزی از انواع روش ها برای تهیه این دسر بستنی به شمار می روند و شما می توانید با کمک این روش ها در دستور تهیه این نوع دسر تنوع ایجاد کنید.

طرز تهیه بستنی موزی با طعم عالی و فوت و فن های درست کردن آن

مواد لازم

  • موز : سه عدد
  • زرده تخم مرغ : دو عدد
  • شیر : نصف پیمانه
  • شکر : ۸۰ گرم
  • وانیل : ۱/۴ قاشق مرباخوری
  • خامه فرم گرفته : ۱۵۰ گرم

طرز تهیه بستنی موزی در منزل

برای تهیه بستنی موزی ابتدا پوست موزها را بگیرید سپس موزها را به صورت حلقه ای برش بزنید و موزهای برش زده شده را به مدت سه تا چهار ساعت درون فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.

در این مرحله از طرز تهیه بستنی موزی ابتدا زرده تخم مرغ ها و وانیل و شکر را درون ظرفی مناسب بریزید سپس ظرف بزرگ تری از ظرف حاوی تخم مرغ را تا نیمه آب کنید و ظرف را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد و ظرف حاوی زرده تخم مرغ را روی ظرف حاوی آب جوش قرار دهید و به کمک همزن مواد را هم بزنید تا زرده ها کشدار و حجیم شوند.

طرز تهیه بستنی موزی با طعم عالی و فوت و فن های درست کردن آن

به کمک غذاساز یا مخلوط کن موزهای یخ شده و شیر را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید تا موزها پوره شوند. پوره موزها را به زرده های تخم مرغ زده شده اضافه نمایید و به آرامی مواد را هم بزنید. خامه فرم گرفته را به مایه بستنی بیفزایید و مواد را به خوبی هم بزنید.

طرز تهیه بستنی موزی با طعم عالی و فوت و فن های درست کردن آن

مایه بستنی موزی را درون قالب بریزید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت بستنی را درون فریزر قرار دهید تا به خوبی بسته شود.

طرز تهیه بستنی موزی با طعم عالی و فوت و فن های درست کردن آن

نکات طلایی برای درست کردن بستنی موزی

۱. توجه داشته باشید که در زمان قرار دادن ظرف حاوی تخم مرغ روی شعله گاز نباید شعله گاز روی حرارت زیاد باشد زیرا تخم مرغ ها پخته می شوند.

۲. در صورت تمایل می توانید مقداری رنگ خوراکی زرد به مایه بستنی موزی بیفزایید.

طرز تهیه بستنی موزی با طعم عالی و فوت و فن های درست کردن آن

۳. در دستور تهیه بستنی موزی می توانید به جای شکر از عسل یا شیره انگور استفاده نمایید.

۴. برای اینکه بستنی کشدار تر شود می توانید در دستور تهیه آن از ثعلب استفاده نمایید.

۵. برای طعم بهتر بستنی موزی مقداری مغز بادام و پسته و گردو به بستنی بیفزایید.

طرز تهیه بستنی موزی با طعم عالی و فوت و فن های درست کردن آن

در این مطلب روش تهیه بستنی موزی را پیش رو داشتید که امیدواریم از طعم بی نظیر این نوع بستنی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا


منبع

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه کیک آمبره با آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک آمبره با آموزش مرحله به مرحله

در پخت کیک آمبره از درجات مختلف یک رنگ استفاده می گردد و رنگ های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *