صفحه اصلی / آشپزی / آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

سالاد سزار و خورش فسنجان و دسر برفی ست غذایی محبوبی برای فصل زمستان به شمار می روند و شما می توانید این منوی غذایی را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته با منوی زمستانه

انتخاب پیش غذا و غذا و دسر برای آخر هفته کار نسبتا دشواری می باشد و بهتر است شما با توجه به ذائقه خود و اعضای خانواده تان منوی غذایی خوشمزه و خوش طعمی را تهیه نمایید و آخر هفته بی نظیری را برای آن ها رقم بزنید.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

۱. دستور تهیه سالاد سزار

سالاد سزار از انواع پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ می باشد و این نوع سالاد اغلب برای سرو در مهمانی ها و مجالس تهیه می شود.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

مواد لازم

  • مغز کاهو : دو عدد
  • سینه مرغ بدون استخوان : ۱ عدد
  • نان تست : دو عدد
  • سیر له شده : ۱ حبه
  • روغن زیتون : ۱/۳ پیمانه
  • سیر خرد شده : ۴ حبه
  • پنیر پارمزان رنده شده : سه قاشق غذاخوری
  • سس مایونز : سه قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک : یک قاشق غذاخوری
  • سس خردل : یک قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش : یک عدد
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

مراحل تهیه سالاد سزار

برای تهیه این نوع سالاد ابتدا نان ها را روی سطحی صاف قرار دهید و دور تا دور آن ها را برش بزنید و نان ها را به نه قسمت مساوی تقسیم نمایید.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

درون ظرفی مناسب نصف روغن زیتون و سیر له شده را با نان های تست ترکیب کنید تا نان ها به خوبی به روغن و سیر آغشته گردند. نان ها را درون سینی فر بچینید سپس سینی را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا نان ها طلایی و ترد شوند.

سینه مرغ بدون استخوان را به کمک فلفل و نمک و آبلیموی ترش و سیر خرد شده مزه دار نمایید و روی ظرف حاوی سینه مرغ را بپوشانید سپس ظرف را به مدت ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا سینه مرغ مزه دار شود.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

کاهوها را در یک اندازه مشخص خرد نمایید.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

سس مایونز و سس خردل و سرکه بالزامیک و پنیر پارمزان و سیر و آب نصف لیمو ترش و فلفل سیاه و باقی مانده روغن زیتون را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید و اگر سس سالاد خیلی غلیظ است مقداری آب به آن بیفزایید تا رقیق شود.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

مرغ مزه دار شده را از درون یخچال بیرون آورید و آن را مقداری به کمک حرارت بالای شعله گاز تفت دهید. کاهوها را به همراه سس مخصوص درون ظرف سرو بریزید و مرغ برش زده شده را نیز در کنار کاهوها قرار بدهید سپس روی کاهو ها را به کمک تکه های نان تست و مقداری پنیر پارمزان تزیین نمایید.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

۲. دستور تهیه خورش فسنجان با گوشت چرخ کرده

خورش فسنجان از انواع خورش های ایرانی خوشمزه و محبوب می باشد و برای طرز تهیه خورش فسنجان از مرغ یا گوشت چرخکرده استفاده می گردد.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده : ۶۰۰ گرم
  • گردوی چرخ کرده : نیم کیلوگرم
  • رب انار : دو پیمانه
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زعفران : به مقدار لازم
  • پیاز : دو عدد
  • شکر : در صورت تمایل

مراحل پخت فسنجان با گوشت چرخ کرده

ابتدا درون ظرفی مناسب گوشت چرخ کرده را با نمک و زردچوبه و پیاز رنده شده به خوبی مخلوط کنید سپس گوشت را ورز دهید و آن را به شکل کوفته ای ریز درآورید و در روغن سرخ نمایید.

پیاز را به صورت نگینی خرد نمایید و آن را نیز سرخ کنید. پودر گردو را سرخ کنید تا رنگ آن یک درجه تیره تر شود.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

سپس روی آن دو تا سه پیمانه آب بریزید و اجازه دهید تا بپزد. گردو در زمان پخت کم کم از خودش روغن پس می دهد و هر نیم ساعت باید یک تکه یخ درون آن بیندازید.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه) آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

به خورش فسنجان رب انار را بیفزایید و بعد از گذشت ۴۰ دقیقه گوشت های سرخ شده را به گردو بیفزایید و اجازه دهید تا خورش قل بزند.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

خورش را بچشید و اگر ترش بود مقداری شکر به آن بیفزایید سپس مقداری زعفران نیز به خورش اضافه نمایید و اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم بپزد تا به خوبی جا بیفتد.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

۳. دستور تهیه دسر برفی

دسر برفی از انواع دسرهای خوشمزه برای روزهای سرد سال می باشد و شما می توانید این نوع دسر را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

مواد لازم

  • شیر : یک لیتر
  • شیر اضافه برای ترکیب با پودر کرم شانتی : ۱۲۵ میلی لیتر
  • آرد : یک پیمانه
  • شکر : یک پیمانه
  • پودر کرم شانتی : یک بسته
  • نشاسته ذرت : یک قاشق غذاخوری
  • کره : ۱۲۵ گرم
  • وانیل : یک قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل : به میزان لازم

دستور تهیه دسر برفی

برای تهیه دسر برفی ابتدا درون تابه ای مناسب مقداری آرد و نشاسته بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار بدهید تا آرد تفت بخورد و بوی خامی آن از بین برود. یک لیتر شیر به همراه یک پیمانه شکر به مخلوط آرد بیفزایید و مواد را هم بزنید تا شکر درون شیر حل شود و مخلوط دسر به غلظت مناسبی برسد و بعد از گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تابه را از روی حرارت گاز بردارید و وانیل را به مخلوط مواد بیفزایید.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

پودر کرم شانتی را در شیر حل کنید و هم بزنید تا فرم خامه ای شکل بگیرد سپس درون ظرفی که تمایل دارید دسر برفی را تهیه نماید یک لایه ضخیم از پودر نارگیل را بریزید و نصف مواد دسر را روی پودر نارگیل بریزید و روی آن را با پودر کرم شانتی و شیر به صورت کامل بپوشانید و ظرف حاوی دسر را به مدت ۹ ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده دسر را از درون یخچال بیرون آورید و آن را تزیین نمایید و برش بزنید.

آشپزی آخر هفته آر با منوی غذایی زمستانی (۲۷ آذر ماه)

در این مطلب با روش تهیه ست غذایی برای روزهای سرد زمستانی در خدمت شما عزیزان بودیم که امیدواریم از تهیه این منوی غذایی نهایت لذت را ببرید.

منبع : آرگا

برچسب :


منبع

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه ماهی گریل شده لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه ماهی گریل شده لذیذ و خوشمزه

همانطور که می دانید ماهی از خواص شگفت انگیزی برخوردار است و نقش مهمی در …

دیدگاهتان را بنویسید